Webshop

topstarnograinjunior-1

Topstar Specialty Fresh Salmon No Grain Junior – 15 Kg

KWALITEIT: Volledig premium++ diervoeder voor honden, rijk aan vis en zoete aardappel. DOELGROEP: Geschikt voor Pups & Junior vanaf 3 á 4 maanden tot 15 maanden. Deze speciale brok is een oplossing voor honden die allergisch reageren en/of daar dunne ontlasting krijgen van reguliere hondenvoeders waar granen, inclusief rijst, als grondstof in zitten. En honden die slecht eten omdat ze behoefte hebben aan een totaal andere smaak.

€ 65,75

topstarnograinpuppy-1

Topstar Specialty Fresh Salmon No Grain Puppy – 15 Kg

DOELGROEP: Deze speciale brok is een oplossing voor puppy`s tot 3 á 4 maanden die allergisch reageren en/of dunne ontlasting krijgen van reguliere hondenvoeders waar granen, inclusief rijst, als grondstof in zitten. Of preventief om dat te voorkomen. En honden die slecht eten omdat ze behoefte hebben aan een totaal andere smaak.

€ 68,75

topstarnograin

Topstar Specialty Fish & Potato No Grain – 15 Kg

KWALITEIT: Volledig premium++ diervoeder voor honden, rijk aan vis en zoete aardappel. DOELGROEP: Deze speciale brok is een oplossing voor honden vanaf 15 maanden die allergisch reageren en/of daar dunne ontlasting krijgen van reguliere hondenvoeders waar granen, inclusief rijst, als grondstof in zitten. En honden die slecht eten omdat ze behoefte hebben aan een totaal andere smaak. BELANGRIJKSTE GRONDSTOFFEN: Gekweekte zalm, tonijn, forel en zoete aardappel.

€ 61,75

%d bloggers liken dit: